Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
25. 6. 2021 - 3. 7. 2021

Na festival Lent

Od 25. junija do 3. julija 2021 vas na več kot 30 prizoriščih po Mariboru čakajo pestre prireditve. Festival zaradi varovanja zdravja ljudi tudi letos še ne bo polnil velikih tribun, bo pa zagotovo v manjšem obsegu in z upoštevanjem ukrepov pomagal okusiti festivalsko vzdušje. Vabljeni, da za pot do Maribora izberete okolju prijazno pot z vlakom.

Oglejte si prizorišča in program dogodkov Festivala Lent 2021.

Ker želimo, da bi se na Festivalu Lent počutili varno in sproščeno, ne dvomimo, da boste upoštevali priporočila NIJZ-ja glede koronavirusa.

Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:

*Popusti se uveljavljajo na redno ceno vozovnice za vlak.