Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
24. 7. 2020 - 1. 8. 2020

Na že 12. Festival Arsana – na Ptuj!

Najstarejše slovensko mesto Ptuj bo med 24. julijem in 1. avgustom znova glasbeno središče Slovenije – 12.  Festival Arsana bo namreč odprl vrata in pritegnil številne slovenske glasbenike…Rudi Bučar, Ana Soklič, Maja Keuc, Alenka Godec, Vlado Kreslin in Gušti&Tomi Meglič so samo nekatera imena, ki bodo na Ptuj gotovo privabila glasbene sladokusce.

Program festivala najdete naPtuj.

Ker želimo, da bi se na prireditvah festivala počutili varno in sproščeno, ne dvomimo, da boste upoštevali priporočila NIJZ-ja glede koronavirusa.

Na prireditev se pripeljite z vlakom, vozni red najdete v iskalniku .

Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:

*Popusti se uveljavljajo na redno ceno potniške vozovnice.

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:

v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na železniških postajah,
na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
po elektronski pošti [email protected]