Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
21. 9. 2020 - 27. 9. 2020

Teden Sladke Istre 2020 – zapeljite se v Koper in posladkajte

Med 21. in 27. septembrom bo v sodelovanju z istrskimi gostinskimi ponudniki potekal Teden Sladke Istre, ki ga pripravlja Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper
slovenska Istra.

Obiskovalci kavarn, slaščičarn, gostiln in restavracij ter drugih oblik gostinskih obratov, ki sodelujejo v akciji Teden Sladke Istre, se bodo lahko posladkali z izbranimi sladicami in sladkimi pijačami. Ne pozabite! Sladek teden za sladek konec poletja. Poglejte si utrinke z lanskega festivala – Koper

Ker želimo, da bi se v Tednu Sladke Istre počutili varno in sproščeno, ne dvomimo, da boste upoštevali priporočila NIJZ-ja glede koronavirusa.

V  Koper se pripeljite z vlakom. Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:

*Popusti se uveljavljajo na redno ceno potniške vozovnice.

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:

v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na železniških postajah,
na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
po elektronski pošti [email protected]