S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
17. 12. 2020 - 19. 12. 2020

V Ljubljano na koncert Vlada Kreslina

Slovenski hram kulture bo prihodnji mesec – 17., 18. in 19. s Pesmimi iz Karantene gostil glasbeno legendo: kantavtorja ter folk in rock glasbenika Vlada Kreslina seveda z Malimi bogovi & Beltinško bando.

Rezervirajte si čas in se prepustite glasbenim užitkom, od letos tudi Ježkovega nagrajenca, Vlada Kreslina. Vstopnice kupite na – Kreslin

Ker želimo, da bi se v na koncertih počutili varno in sproščeno, ne dvomimo, da boste upoštevali priporočila NIJZ glede koronavirusa.

V  Ljubljano se pripeljite z vlakom. Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:

*Popusti se uveljavljajo na redno ceno potniške vozovnice.

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:

v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na železniških postajah,
na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
po elektronski pošti potnik.info@slo-zeleznice.si.