Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
3. 10. 2020 - 3. 10. 2020

V Ljubljano se vrača kitarski virtuoz – Vlatko Stefanovski

Zapišite! 3. oktobra se v Cankarjev dom v Ljubljano vrača makedonska legenda – kitarist in pevec (nekdaj tudi frontman legendarne jugoslovanske skupine Leb i sol)   – Vlatko Stefanovski. Na koncertu bo zagotovo ponudil najširšo paleto glasbe, manjkale ne bodo tudi uspešnice Jovano, Jovanke, Makedonsko devojče, Čuvam noć od budnih, Čukni vo drvo in druge, predstavljene z akustično kitaro makedonskega virtuoza.

Ker želimo, da bi se na koncertu počutili varno in sproščeno, ne dvomimo, da boste upoštevali priporočila NIJZ-ja glede koronavirusa.

V Ljubljano se pripeljite z vlakom, brezskrbno in preprosto. Vozni red najdete v iskalniku –Ljubljana
Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:

*Popusti se uveljavljajo na redno ceno potniške vozovnice.

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:
  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na železniških postajah,
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
  • po elektronski pošti [email protected].