Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
5. 9. 2020 - 5. 9. 2020

V Višnjo Goro, na že 16. Krevsov tek

Višnja Gora vabi ne 16. Krevsov tek, ki ga 5. septembra, ob 10.30, organizira Turistični društvo Polževo. S tekom po Kriško-Polževski planoti se že tradicionalno spominjajo Ivana Krevsa, domačina, izjemnega atleta, ki je pred 2. svetovno vojno dosegel odlične rezultate, saj je bil med drugim večkratni Balkanski prvak in udeleženec Olimpijskih iger v Berlinu.

Turistično društvo Polževo ima dovoljenje NIJZ-ja za organizacijo dogodka.

Ker želimo, da bi se na teku počutili varno in sproščeno, ne dvomimo, da boste upoštevali priporočila NIJZ-ja glede koronavirusa.

V  Višnjo Goro se pripeljite z vlakom. Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:

*Popusti se uveljavljajo na redno ceno potniške vozovnice.

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:

v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na železniških postajah,
na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
po elektronski pošti [email protected]