Vlada Republike Slovenije je 6. 11. 2021 izdala nov Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19. Za potovanje z vlakom v notranjem in mednarodnem prometu ter v tranzitu še naprej ostaja obvezno izpolnjevanje  pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT pri prevozu z javnim potniškim prometom pa ni treba izpolnjevati mlajšim od 12 let, osebam, ki so vključene v storitev vodenja, varstva in zaposlitev pod posebnimi pogoji, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom je poleg izpolnjevanja pogoja PCT obvezna pravilna uporaba zaščitne kirurške maske ali maske tipa FFP2, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolevnosti, cepljenosti ali negativnem rezultatu testa in veljavnim osebnim dokumentom.
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
27. 8. 2022 - 27. 8. 2022

Na koncert Robbia Williamsa

Če ste ljubitelji glasbe Robbia Williamsa, je lahko izlet z vlakom v München odličen.

Vozovnica iz Ljubljane za odrasle: od 29 €. Klikni za več informacij o cenah in voznem redu.

Vstopnice za koncert lahko kupite tudi v Infocentrih na železniški postaji Ljubljana, Celje, Maribor ali Koper. Pri nakupu boste prejeli še kupon za 50 % popust za potovanje z vlakom po Sloveniji, za 2 osebi, ki ga lahko koristite kadar koli do konca leta.

 

Več informacij o ponudbah Slovenskih železnic dobite tudi:

• v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor

• na potniških blagajnah

• po telefonu 080 8111

• po elektronski pošti: potnik.[email protected].