S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
31. 5. 2021 - 31. 5. 2021

Zucchero se v letu 2021 vrača v Ljubljano…

Maja 2021 se po dobrih petih letih v Slovenijo vnovič vrača italijanski blueser, blues zvezdnik Adelmo Fornaciari, ki ga vsi bolje poznamo pod imenom Zucchero. Njegova glasba v prvi vrsti kaže ljubezen do bluesa, sicer pa je prepredena z značilnim italijanskim pridihom.  Vstopnice kupite na – vstopnice za koncert  

Ker želimo, da bi se na koncertu počutili varno in sproščeno, ne dvomimo, da boste upoštevali priporočila NIJZ glede koronavirusa.

V Ljubljano se pripeljite z vlakom. Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:

*Popusti se uveljavljajo na redno ceno potniške vozovnice.

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:

v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na železniških postajah,
na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
po elektronski pošti potnik.info@slo-zeleznice.si.