Na kulinarično razvajanje…Ljubljana vsak petek, Koper, Nova Gorica in Celje enkrat na mesec, spet središča gurmansko-družabnega dogajanja. Poskusite tudi vi!

Zapeljimo se na gurmansko in kulinarično razvajanje. Edinstvena in sveža »Odprta kuhna« bo že šesto leto zapored prinašala svežino in novosti na ljubljansko kulinarično sceno. Pogačarjev trg v Ljubljani bo gurmansko-družabno središče Slovenije. Že sedmo leto zapored bomo uživali v raznoliki, izvirni, sveži in kakovostni ponudbi jedi z vseh koncev Slovenije in posebnosti svetovnih kuhinj, ki jih bo dopolnjevala bogata ponudba vin, koktajlov, piva in drugih pijač. Družili se bomo vsak sončni petek med 10. in 21. uro, v poletnem času pa še malce dlje. Doslej se je na stojnicah Odprte kuhne predstavilo že preko 100 restavracij, obiskovalci pa so lahko poskusili že okoli tisoč različnih slovenskih in mednarodnih jedi in pijač.

Več o projektu najdete naOdprtakuhna.

Gurmanske dogodivščine letos znova tudi v drugih slovenskih mestih, in sicer v Celju, Kopru in Novi Gorici, ki jih bo naša kulinarična karavana obiskovala enkrat mesečno, izjema sta le julij in avgust.pridite tudi vi!

Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na železniških postajah,
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
  • po elektronski pošti potnik.info@slo-zeleznice.si.