Z vlakom v Postojnsko jamo in Predjamski grad

Obiščite skrivnostni svet jam. Če se odpravite z vlakom, boste lahko že med potjo uživali v pogledu na slikovito kraško pokrajino. Izstopite na železniški postaji Postojna, od tam pa vas čaka približno 20-minutni sprehod do Postojnske jame oziroma shuttle prevoz do Postojnske jame in Predjamskega gradu. Zanimivo doživetje bo ko boste po vožnji z veliko, “pravo” železnico nadaljevali pot po Postojnski jami s “podzemno” železnico. V sodelovanju s Postojnsko jamo smo za obisk Postojnske jame in Predjamskega gradu pripravil ugodne paketne ponudbe.

 

Paket: »Z vlakom v Postojnsko jamo: Postojnska jama in Predjamski grad«, ki se prodaja od 28. 3. do 30. 4. 2024 po enotni ceni, vključuje:

  • povratno vozovnico za vlak iz vseh postaj v omrežju SŽ do Postojne,
  • brezplačen prevoz s shuttle kombijem/avtobusom od železniške postaje Postojna do Postojnske jame (vozni red),
  • vstopnico za ogled Postojnske jame in Predjamskega gradu.

 

Cena:

Cena celotnega paketa znaša:

– odrasli: 41,90 EUR,

– otroci od 6. do 15. leta: 25,00 EUR,

– otroci do 6 leta: 2,00 EUR.

*Ponudba ne velja za redne avtobusne linijske prevoze po Postojni.

 

Ob nakupu paketa poleg potrdila o nakupu paketa »Z vlakom v Postojnsko jamo« prejmete brezplačno povratno vozovnico za vlak do Postojne ter voucher za prevoz s shutle kombijem oz avtobusom od železniške postaje do Postojnske jame in Predjamskega gradu in voucher za prevzem kombinirane vstopnice za Postojnsko jamo in Predjamski grad.

 

Potovanja skupin v Postojnsko jamo

Če za svojo skupino (šolsko, upokojensko, itd.) organizirate obisk Postojnske jame in Predjamskega gradu, smo v sodelovanju s Postojnsko jamo pripravili pakete za skupine, ki poleg ogleda vključujejo tudi kosilo po ugodni aranžmajski ceni.

Za točen izračun nam, lahko pišete na [email protected]. V e- pošti navedite željeni datum potovanja, uro potovanja in število oseb.

 

 Vozni redi:

Vozne rede vlakov, si lahko ogledate v iskalniku voznega reda.

 

Več informacij:
  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na potniških blagajnah,
  • na številki 080 81 11,
  • po elektronski pošti [email protected].

 

Foto: Predjamski grad (Tomaž Penko)