S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Ugodne prenočitve v MC hostlu Brežice

Ob predložitvi železniške vozovnice lahko koristite 10 % popust pri nočitvah v MC hostlu Brežice.

Kje najdete MC hostel Brežice?

MC hostel Brežice se nahaja v osrčju mestnega parka Brežic v neposredni bližini brežiškega gradu. Poleg prenočevanja ponujajo bogat program tako za odrasle kot otroke, doživetje kulinaričnih okusov lokalne domače hrane, sprostitev, druženje …

Kaj vam nudijo?

Sodobni in klimatizirani hostel ponuja šestposteljne, dvoposteljne sobe ter dvoposteljne apartmaje. Sobe so klimatizirane, v vseh pa je na voljo brezplačni brezžični internet. V ceno prenočitve je všteta še uporaba polno opremljene kuhinje, parkirnega prostora, terase, souporaba športne dvorane, zunanjega igrišča in igral za otroke. MC hostel Brežice ponuja tudi možnost dnevnega počitka. Skupinam je z doplačilom na voljo zajtrk, vsak pa si lahko izbere tudi možnost najema sefa, brisač, samostojnega pranja in sušenja perila ter izposojo koles, pohodniških palic ali drugih športnih rekvizitov.

Poleg MC hostla se nahaja tudi MC Klub, kjer lahko čez dan s prijatelji posedate ob kavi, uporabljate brezplačni internet ali se zabavate ob igranju družabnih iger, zvečer pa lahko uživate ob stand-up komediji, se razvedrite na klubskem večeru, prisluhnete potopisnemu predavanju …

Prepustite se toku – in naj vas ta pripelje v MC hostel Brežice!

Informacije in rezervacije