S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Z vlakom v Meksiko

Hotel Meksiko, ki je le okoli 800 m od glavne železniške postaje, vsem, ki v Ljubljano pripotujete z vlakom ponuja poseben 20-odstotni popust na redne cene nočitev.

Hotel Meksiko od strogega mestnega jedra loči 10 minutni sprehod po simpatičnih ljubljanskih ulicah. Gostom nudi 50 udobnih in stilsko opremljenih, klimatiziranih sob z brezplačnim brezžičnim internetom. Vse sobe so nekadilske.

Na recepciji vas pričaka nasmejano in prijazno osebje, ki je na voljo 24 ur na dan. Za več informacij pokličite 01 200 90 90 ali pošljite sporočilo na info@hotel-meksiko.si.