Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Najem vagona ali vlaka

Za potovanje večje skupine po prilagojenem voznem redu lahko naročite prevoz s posebnim vlakom po Sloveniji ali v tujino. Lahko pa le dodamo posebni vagon posebej za vašo skupino. Po vaši želji lahko za vas organiziramo tudi avtobusni prevoz, izvedbo celotnega turističnega programa, želeno gostinsko ponudbo, glasbo, prevoz koles … Pokličite nas!

Posebni vagon v notranjem prometu naročite najpozneje 8 dni, posebni vlak pa najpozneje 15 dni pred potovanjem. V mednarodnem prometu pa je naročilo potrebno najmanj 60 dni pred želenim potovanjem.

V naročilu je treba navesti število potnikov, relacijo in dan potovanja. Pri naročilu posebnega vlaka pa še vrsto vlaka, okvirni vozni red in želene postanke.

Za najem vagona ali vlaka v notranjem prometu vas prosimo, da nam pošljete pisno naročilo na:

[email protected]

Za najem vagona ali vlaka v mednarodnem prometu vas prosimo, da nam pošljete pisno naročilo na:

[email protected]