S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu.
Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo za razumevanje! Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Potrdilo o ceni vozovnice

Potnikom ponujamo možnost pridobitve potrdila o ceni vozovnice za potovanje z vlakom v notranjem ali mednarodnem prometu. Potrdilo se izda posebej za cene vozovnic za relacije v notranjem prometu in posebej za cene vozovnic za relacije v mednarodnem prometu.

  1. Če je stranka kupila vozovnico za vlak

    Potrdilo o nakupu vozovnice K-24 na zahtevo potnika izdajajo potniške blagajne ob nakupu vozovnice, izkaznice ali prodajnega obrazca. Potrdilo o nakupu vozovnice je brezplačno.

  2. Če stranka ni kupila vozovnice za vlak, jo pa zanima informacija o ceni vozovnice

    Potrdilo o ceni za eno relacijo K-24a na zahtevo stranke izdajo potniške blagajne. Cena potrdila je 5 evrov.

Potrdilo o ceni za več relacij K-24b na zahtevo potnika izdajajo prodajno-informacijski centri (PIC Celje, PIC Koper, PIC Ljubljana in PIC Maribor) in Info centri (Ljubljana in Maribor). Cena za 1. relacijo znaša 5 evrov, za vsako nadaljnjo relacijo pa 3 evre.

Če stranka naroča potrdilo K-24a ali K-24b z naročilnico ali pa na svoji postaji nima možnosti pridobitve potrdila K-24b, pošlje pisni zahtevek na naslov:

SŽ-Potniški promet, d.o.o.
Kolodvorska 11
1000 Ljubljana