Na progi Ljubljana – Kamnik Graben bodo od 11. junija (od 19.00) do vključno 15. junija 2024 vozili vlaki do/s postaje Ljubljana Šiška. Do glavne žel. postaje Ljubljana in obratno bo na voljo LPP linija SŽ Šiška – SŽ Kolodvor.

Zaradi investicijski del na železniški infrastrukturi bodo od 11. junija po 19. uri ter do vključno 15. junija 2024 vsi vlaki na progi Kamnik Graben – Ljubljana vozili le do oz. s postaje Ljubljana Šiška.

Od postaje Ljubljana Šiška do Ljubljane in obratno pa bo potnikom na voljo avtobusna LPP linija SŽ Šiška- SŽ Kolodvor.

Nekateri vlaki med Ljubljano in Kamnik Grabnom imajo zaradi prenove nadvoza železniške proge nad Dunajsko cesto že od januarja začetno oziroma končno postajo Ljubljana Šiška. Med Ljubljano Šiško in glavno žel. postajo Ljubljana pa je na voljo prevoz z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (LPP), linija SŽ Šiška – SŽ Kolodvor. Samo prihodnji teden, od torka 11. junija po 19. uri in do vključno sobote 15. junija pa bo zaradi obsega del to veljalo za vse vlake na tej progi.

Podajamo vozne rede LPP linije SŽ Šiška-SŽ Kolodvor in obratno:

Vozni red LPP avtobusov SŽ Šiška – SŽ Kolodvor in obratno (11 junij 2024)

Vozni red LPP avtobusov SŽ Šiška – SŽ Kolodvor in obratno (od 12. do 14. junija 2024)

Vozni red LPP avtobusov SŽ Šiška – SŽ Kolodvor in obratno (15. junij 2024)

Povezave do lokacij avtobusnih postajališč LPP:

Avtobusno postajališče LPP SŽ Šiška (ob novi začasni železniški postaji Ljubljana Šiška)

Avtobusno postajališče LPP SŽ Kolodvor (pred vhodom v osrednje poslopje glavne železniške postaje Ljubljana).

Podrobnejše vozne rede vlakov in posebnosti v prometu lahko preverite in spremljate v iskalniku voznega reda na www.slo-zeleznice.si in v spletnem centru za pomoč uporabnikom. Na voljo so vam tudi naši svetovalci na brezplačni telefonski številki 080 81 11 in na e-pošti [email protected].